Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Όλοι μαζί για να σταθεί η Ελλάδα όρθια.


Όλοι μαζί για να σταθεί η Ελλάδα όρθια.Αυτές τις ημέρες παίρνουμε αποφάσεις για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό που θα τον ακολουθούν για πολλά χρόνια, για αυτό, η κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν, θα πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που τους δίνονται, ώστε τις αποφάσεις που θα πάρουν, να είναι όσο το δυνατόν ηπιότερες για τον Λαό και ειδικά
για εκείνα τα στρώματα που υποφέρουν περισσότερο, δηλαδή τους ανέργους τους χαμηλοσυνταξιούχους και τους χαμηλόμισθους, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τους πολυτέκνους.


Από την άλλη μεριά η αντιπολίτευση, θα πρέπει, να αφήσει τα παχιά και ανεφάρμοστα λόγια και να μην λαϊκίζει, γιατί αυτήν την περίοδο ο Λαός θέλει να τον στηρίξουμε και όχι να τον εμπαίζουμε, να του τάζουμε ανεφάρμοστα πράγματα. Η αντιπολίτευση φέρνει μεγάλη ευθυνή για ότι λέει, τα προβλήματα του κόσμου δεν έχουν χρώματα, για αυτό όλοι μαζί πρέπει να στηρίξουμε την Ελλάδα και τους Έλληνες για να μην υποφέρουν άλλο. Αν δεν το κάνουμε με όλες τις δυνάμεις μας, όλα τα κόμματα, χωρίς να επιδιώκουμε πρόσκαιρα κομματικά οφέλη, ο Λαός δεν θα μας το συχωρέσει.


Ο Λαός δεν τα θέλει πια αυτά. Πέρασαν αυτοί οι καιροί. Τώρα χρειάζονται αποτελέσματα και από εκεί θα κριθούν όλοι και η κυβέρνηση και τα κόμματα και οι θεσμικοί παράγοντες και οι συνδικαλιστές.

Νίκος Ψαρόπουλος


Πολιτευτής – Στελεχος Νέας Δημοκρατίας